Modern avtalshantering

Avtalsautomation för digitalbyråer

Låt inte avtal sinka dig
Enkel hantering

Samla alla marknadsföringsavtal på en plats

Marknadsföringsbranschen har kommit långt i digitaliseringen, så varför ska förlegade avtalshanteringsprocesser hålla er tillbaka? Avtal är avgörande för digitalbyråers relationshantering men det betyder inte att de borde vara besvärliga. Genom att använda Preciselys avtalsautomation kan du fokusera på vad som faktiskt är viktigt — tillväxt och framgång för era klienter

Preciselys breda utbud av automatiserade verktyg låter dig generera avtal med ett fåtal klick — på bara minuter. Du kan även enkelt lokalisera alla avtal din byrå har med kunder, partners och underleverantörer genom en central, säker och sökbar databas i molnet. Denna omatchade enkelhet och tillgänglighet låter er förbli agila när ni navigerar den internationella marknaden. 

Avtalsrelaterade processer kan vara ineffektiva. Med Precisely kan du däremot vara säker på att du aldrig är mer än ett par minuter från att ha era viktigaste relationer med kunder, influencers och andra partners säkrade i skrift. 

Precisely är avtalsautomations-plattformen som reflekterar digitalbyråers moderna arbetssätt. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Contract Negotiations digital agencies
Påminnelser

Hantera relationer med effektivitet och enkelhet

Att ha friktionsfria, hållbara och långa kundrelationer är fundamentalt för alla marknadsföringsbyråers framgång. På grund av detta ser Precisely till att du aldrig missar ett viktigt datum eller deadline. Skapa smarta påminnelser för valfri händelse i ett avtals livscykel så ser vi till att du alltid är uppdaterad. 

Precisely gör det möjligt att vara förberedd på alla milstolpar relaterade till avtal och låter dig istället ägna din tankekraft åt det strategiska och kreativa. Plattformen håller koll på alla deadlines och låter dig veta när de närmar sig. 

Contract legal Digital Online Archiving
Tillgång

Hitta snabbt vad du letar efter genom att samla alla avtal på en plats

Behöver du hitta detaljer i ett specifikt partneravtal? Eller ta en till titt på planen för projektet du arbetar på? Använd smart sökning och filtrering så behöver du aldrig rota runt i pärmar, inkorgar eller pappershögar igen. 

Preciselys avtalsplattform för digitalbyråer erbjuder molnbaserade servrar som låter dig förvara alla era avtal på en plats. Detta gör livet lite lättare för både dig och alla andra på byrån — kom alltid åt era avtal, var ni än befinner er

Contract Legal Management for Digital Agencies
Skapa

Felfria avtal och enkel regelefterlevnad

Genom att använda Precisely kan alla skapa felfria avtal — oavsett om du är assistent, kundansvarig eller koordinator. Plattformen fungerar för alla avtal och låter dig skapa exakt det avtal du behöver för stunden snabbare än någonsin. Därefter behöver det inte ta mer än ett par minuter innan det är underskrivet om du använder Preciselys juridiskt bindande e-signaturer.

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo