Maximera effektiviteten

Automatiserade avtal för advokatbyråer och deras klienter

Skapa större värde med mindre resurser
Tidsoptimerande och riskminimerande

En plattform av och för jurister

Likt alla andra som arbetar med juridiska tjänster utsätts moderna jurist- och advokatbyråer för konstanta påfrestningar; att få mer gjort med mindre resurser. Dagens kunder använder digitala verktyg för att öka effektiviteten i alla möjliga verksamheter. Det är inte mer än naturligt att jurister behöver göra detsamma. En viktig förutsättning för detta är att automatisera avtalshanteringsprocesser

Precisely startades av två jurister som insett att traditionella avtalshanteringsprocesser var för ineffektiva och riskbenägna. Resultatet blev en automatiserad avtalshanteringsplattform som förser användare med tydliga, korrekta och konsekventa avtal på en bråkdel av den tid och resursåtgång som krävs med manuella processer. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Contract document Management Process law firm
Kraftfullt och effektivt

Heltäckande avtalsautomation

De traditionella verktyg som används av de flesta jurister för att skapa, granska och förbättra avtal har kraftiga begränsningar — inte minst när det kommer till versionshantering och fel på grund av den mänskliga faktorn när mallar redigeras eller standardiserat innehåll överförs från ett klausulbibliotek. 

Precisely sparar hela byrån timmar av enformigt (och riskbenäget) klippande och klistrande. Hantera hela byråns samling av standardavtal genom att skapa en databas med på förhand godkända och automatiserade mallar. Dessa fungerar för alla sorters avtal, oavsett komplexitet. Från era enklaste sekretessavtal till era allra mest komplexa outsourcingavtal.  

Plattformen är lätt att lära sig och använda — ingen programmering krävs vid uppstarten. Med Precisely kan vem som helst skapa felfria och konsekventa avtal på bara ett par minuter. 

Self-service contracting and law firm interactions
Strategiskt

Självbetjänande avtalshantering och kundinteraktioner

När du blir instruerad att förbereda ett dokument för en ny affär eller ett nytt projekt är ett av de första stegen att samla information och data från kunden för att populera nyckelbestämmelserna i avtalet. Denna process involverar vanligtvis en omfattande emailkonversation med kunden i syfte att få deras input. Tänk om det istället fanns ett sätt att integrera denna process direkt i avtalsförfattandet? 

Med Preciselys enkla, intuitiva verktyg för avtalsskapande kan era kunder helt själva skapa ett felfritt avtal genom att fylla i ett automatiserat formulär, som sedan granskas av en jurist. Detta minskar naturligen tidsåtgången ordentligt — vilket ger nöjdare kunder och låter dig fokusera på de strategiska delarna av klientens affär.  

Cloud financial management
Säkert

Era avtal är säkra med Precisely

Era klienter litar på att ni hanterar deras juridiska angelägenheter med största varsamhet och säkerhet. Med Precisely får ni obegränsad lagring i ett centraliserat, molnbaserat arkiv, skyddat med samma säkerhetsnivåer som många ledande banker och myndigheter

Via ett intuitivt dashboard får ni en snabb överblick över avtalsstatus, kommande deadlines och åtgärdspunkter. Med Precisely får ni ett digitalt arkiv utrustat med smarta söknings- och filtreringsfunktioner.

Detta låter dig hitta avtal på ett ögonblick och ge läglig rådgivning till era kunder i alla avtalsrelaterade ärenden. 

Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo