Felfria avtal

Avtalshantering för bank & finans

Optimera avtalsprocesser och minimera risker
Minska kostnader

Öka effektiviteten i er finansiella avtalshantering

Avtalshanteringen för bank och finans genomgår en digital transformation. Detta innebär att du kan förenkla komplexa finansiella tjänster med hjälp av smarta lösningar. Preciselys automatiserade lösningar låter dig ta en modern och teknologidriven väg till hanteringen av era finansiella avtal. 

Plattformen gör det inte endast enkelt för avdelningar och grupper att kommunicera och samarbeta, utan ökar även produktiviteten och effektiviteten genom att automatisera tidigare manuella processer så som avtalsförfattande och uppföljning. 

Prova Precisely istället för att använda flertalet krångliga system för att hantera era avtal. Precisely gör avtalshantering enkelt och hjälper er reducera kostnader och uppnå maximal effektivitet

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Cloud financial management
Säkerhet

Ett säkert arkiv för alla era avtal

Precisely förstår att säkerhet är viktigt för både er och era kunder. På grund av den betydelse användarskydd och säkerhet har så låter Precisely er förvara alla era avtal i ett centralt arkiv, skyddat med samma säkerhetsnivåer som används av många statliga organ och ledande banker. Du alltid känna dig trygg med Precisely — all data krypteras och skickas enligt en hög säkerhetsstandard. 

Genom att använda Preciselys plattform kan du ytterligare öka säkerheten genom att kontrollera åtkomsten till era avtal med inställbara behörighetsnivåer för era användare. 

Avtalshantering för bank och finans behöver vara stensäker — er data är säker med Precisely

Electronic Signing for financial management
Skapa och skicka

Snabbt och säkert avtalsförfattande kombinerat med elektroniska signaturer

Författandeprocessen för avtal kan vara en onödigt tidskrävande sådan, speciellt vid stora volymer av samma avtalstyp. Precisely låter dig minska risker och öka hastigheten i skapandet av avtal. Plattformen låter dig skapa automatiserade mallar som fungerar med alla avtalstyper. Med dessa mallar kan du och resten av företaget skapa felfria avtal på så kort tid som ett par minuter eller till och med sekunder. 

Att bli papperslösa är ett stort steg i digitaliseringsprocessen. Använd Precisely för att skicka era avtal för juridiskt bindande e-signering och spara tid, pengar och planeten! Istället för att använda vanlig post eller kurirer för att skicka avtal för signering låter Precisely dig skicka, signera och arkivera avtal snabbare än någonsin. Så snart alla parter har signerat får du en notis per automatik. Inget mer papper och kortare väntetider! 

Contract Alerts
Övervaka

Använd smarta påminnelser och missa aldrig en viktig deadline

Det finns mängder av datum och tidpunkter relaterade till avtal som du inte har råd att missa men du behöver inte hålla reda på dem själv. Med digitala verktyg får du enkelt en överblick över alla kommande åtgärder du behöver ta — låt Precisely ta hand om det åt dig, istället för att hålla reda på dem på egen hand. 

Preciselys smarta påminnelser kan enkelt skapas för alla händelser i ett avtals livscykel. Skapa en påminnelse så låter Precisely dig veta när det är dags att skrida till verket. Du hittar även kommande påminnelser och åtgärdspunkter i ditt intuitiva dashboard. Missa aldrig en deadline igen

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo