Kontroll

Avtalshantering för ekonomiavdelningar

Effektivisera hanteringen av ekonomirelaterade avtal
Optimera utgifter

En avtalsplattform som ökar hela ekonomiavdelningens effektivitet

Att använda rätt avtalshanteringssystem är kritiskt för att säkerställa ekonomiavdelningens framgång. När du har en effektiv avdelning vill du använda lika effektiv teknologi i din avtalshantering — som underlättar ekonomisk insikt och kontroll, som uppmuntrar kommunikation och samarbete mellan avdelningar och grupper. 

Precisely erbjuder automatiserade avtalslösningar som underlättar kollaboration. Vi hjälper ekonomer och bokförare över hela världen uppnå ökad effektivitet och produktivitet genom hela avtalets livscykel. 

Precisely är avtalsautomationsplattformen för det moderna företaget. De automatiserade lösningarna gör livet lättare för ekonomiavdelningar genom att låta er öka omsättning istället för att fokusera på administrativa uppgifter

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

contract automation systems
Översikt

Förvara alla avtal i molnet och öka kontrollen

Precisely ger dig mer kontroll över era ekonomirelaterade avtal. Ett av de första stegen mot att arbeta proaktivt med avtal är att samla dem på en plats. För att uppnå detta har Precisely en central och säker databas för alla era avtal. 

Det digitala arkivet inkluderar även smart sökning och filtrering som gör det enkelt att matcha offerter med avtal, eller att hitta andra dokument. Sök efter metadata-punkter och få insikt i er avtalsdata — från var som helst, när som helst. 

Det säkra arkivet har ett tillhörande dashboard som ger dig en tydlig överblick över era avtal och relaterade data. Via er dashboard hittar du även statistik, genvägar och kortfattad information — så som vilka avtal som är underskrivna, upphörande eller inväntar godkännande.

Contract Management Strategy Success
Automation

MInimera tiden som spenderas på repetitiva uppgifter

Precisely har ett brett utbud av verktyg för att automatisera ekonomirelaterade avtalshanteringsprocesser och minska den tid som spenderas på administration. Till exempel låter Precisely er automatisera arbetsflöden och godkännandeprocesser, samtidigt som avtalsstrukturer och användarbehörigheter effektiviserar ert avtalsskapande.

Utöver detta uppmärksammar smarta påminnelser dig om viktiga milstolpar relaterade till era avtal. Dessa kan användas för alla händelser i ett avtals livscykel och notifierar dig när det börjar närma sig. Missa aldrig att förlänga ett avtal eller granska en klausul igen. 

Contract Legal Management for Digital Agencies
Skapa

Ökad hastighet och säkerhet när du skapar avtal

Innehållet i liknande avtal överlappar ofta avsevärt. Resultatet av detta är att processer för att skapa avtal—omfattande kopierande och klistrande av standardklausuler—består av onödigt och ineffektivt arbete. Detta är inte bara väldigt tidskrävande arbete utan resulterar även ofta i felaktigheter i avtalsskapandet. 

Precisely låter dig automatisera skapandet av så gott som alla avtal genom att använda automatiserade mallar. Så fort era automatiserade mallar är uppsatta kan både du och resten av avdelningen skapa felfria och konsekventa avtal på ett fåtal minuter genom att köra dem i Preciselys självbetjänande författandeverktyg. 

Precisely låter dig även skicka era avtal för juridiskt bindande e-signering. Utan att ens lämna plattformen kan du skapa ett avtal, skicka det för signering, få det returnerat och arkivera det snabbare än någonsin — inga fler utskrifter, inget mer skannande. Allt detta låter dig både bli mer flexibel och minskar tidsåtgången avsevärt för varje avtal. 

Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo