Fokus på data

Avtalshantering för ekonomichefer

Få insikt i och automatisera finansiella avtal
Reducera kostnader

Smart avtalshantering för företagskostnadsminskning

Som ekonomichef är förmodligen att minska kostnader och maximera vinst två av dina största mål. I samband med detta kan fel val av avtalshanteringssystem kosta både dig, din avdelning och företaget i sin helhet väldigt stora summor. Enligt International Association for Contract & Commercial Management så uppgår den genomsnittliga kostnaden för att processera ett grundläggande, lågriskavtal till US $6,900 för ett stort företag! 

En stor del av denna kostnad beror på den tid som läggs på att utföra manuella processer vid skapandet av avtal. Denna summa är uppenbarligen alldeles för hög. Precisely gör det enkelt att spara tid och reducera kostnader genom att automatisera tidigare manuella processer

Använd Precisely och reducera kostnaden av dina avtal som en del av företagskostnadsminskningstrategin. Gör er avtalshantering smart, enkel och effektiv

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Contract Management Overview
Insikt

Få en tydlig överblick och hantera data med enkelhet

Som ekonomichef är ett av de mest värdefulla resultaten av effektiv avtalshantering förmågan att få en tydlig insikt i företagets finansiella data. Med Precisely kan du enkelt hitta vad du letar efter genom att förvara alla avtal i en central moln-baserad databas. Den säkra databasen har smart sökning och filtrering som gör det möjligt att snabbt och enkelt söka och hitta data i dina finansiella avtal. 

Använd Preciselys dashboard för att få en tydlig överblick över viktiga indikatorer och avtalsrelaterade statusar du behöver känna till. Så som vilka avtal som signerats, vilka som är upphörande, eller vilka som väntar på granskning. Med översikten i ditt dashboard och tillgängligheten från smart sökning och filtrering får du insikter i företagets finansiella data och kan alltid hålla dig ett steg före era avtal. 

Precisely gör det enkelt att få insikter i era avtal och reducera risker genom smart övervakning

Contract Management Strategy Success
Automation

Behåll kontrollen samtidigt som du minskar administrativa uppgifter

Välj en lösning som låter dig utnyttja automation till dess fulla potential. Precisely-plattformen har ett brett utbud av automatiserade verktyg, så som automatiserade påminnelser som kan användas för alla händelser i ett avtals livscykel. Dessa ser till att du aldrig missar en förnyelse, omförhandling eller uppsägning av ett avtal och låter dig på så sätt eliminera oönskade avgifter och kostnader

Med Precisely kan du även effektivisera och automatisera arbetsflöden och godkännandeprocesser. Utöver detta låter Preciselys avtalshanteringssystem er bestämma behörighetsnivåer på användarnivå för att få ytterligare ökad kontroll och säkerhet i era avtalsprocesser. 

Contract assembly
Skapa

Felfria avtal — underskrivna och färdiga på minuter

Preciselys moderna automatiserade verktyg låter dig fokusera på data, samtidigt som du får ökad kontroll och effektivitet. Med Precisely kan du skapa anpassningsbara, automatiserade mallar för alla avtalstyper och komplexiteter. 

Via enkla, självbetjänande frågeformulär låter de automatiserade mallarna vem som helst—med eller utan juridisk bakgrund—skapa felfria och konsekventa avtal på bara minuter. När avtalet är skapat kan du sedan använda dig av snabb och juridiskt bindande e-signering utan att ens lämna plattformen. Era avtalsprocesser blir snabbare än någonsin med Precisely. 

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo