Ökad produktivitet och hastighet

Avtalshantering för fastighet & entreprenad

Hantera alla era avtal i en plattform
Effektivisera skapande

Automatisera skapandet av alla fastighets- och entreprenadrelaterade avtal

Avtal relaterade till fastigheter och entreprenad kan vara både komplicerade och tidskrävande att hantera. Därför är det viktigt att hitta rätt avtalshanteringssystem, så du kan fokusera på att färdigställa arbetet. Från anläggning till tung konstruktion, från entreprenad- till underentreprenadavtal — Precisely låter dig hantera alla avtal för alla avtalsområden. Den molnbaserade plattformen låter dig komma åt, skapa och skicka avtal från var som helst, när som helst

Precisely låter dig omvandla dina frekvent använda avtal till automatiserade mallar. Du behöver inte längre ta hjälp av en jurist för att skapa nya avtal, utan kan istället själv skapa avtal på ett snabbt och säkert sätt

Med Precisely kan du känna dig säker genom hela avtalsprocessen, från start till slut. Ta kontroll över dina avtal idag. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Contract legal Digital Online Archiving
Tillgång

Förvara alla fastighets- och entreprenadrelaterade avtal på en plats

Vare sig det gäller offerter, tillstånd eller avtal med underentreprenörer så får du mer tid över till det viktiga genom att lägga mindre tid på att leta efter avtal. Precisely erbjuder obegränsad lagring i ett molnbaserat arkiv för alla dina fastighets- och entreprenadrelaterade avtal. Genom detta kan du enkelt hantera projekt mellan avdelningar och grupper som sitter på olika platser. Preciselys säkra servrar ger er tillgång till alla era dokument, hela tiden. 

Att lagra era avtal i molnet innebär att ni har åtkomst till dem var ni än befinner er. Medan smart sökning och filtrering ser till att ni snabbt kan hitta det specifika avtal ni letar efter. 

Electronic Signing for financial management
Signera

Ökad produktivitet och hastighet med elektroniska signaturer

Tid är pengar, speciellt inom fastighet och entreprenad. Även efter att alla parter har enats om ett förslag kan signaturer vara en kostsam och tidskrävande del av avtalshanteringsprocessen. Så behöver det inte vara — Precisely låter er skicka era färdigställda avtal för juridiskt bindande elektronisk signering istället för att vänta på underskrifter på papper. 

Lägg till parter, skicka och skriv under avtal medan du är ute på en fastighet eller byggarbetsplats. Så fort alla har signerat skickas en automatisk notis till dig. Inget mer papper — och mindre väntetider! 

Contract Alerts
Hantera deadlines

Missa aldrig en milstolpe

Fastighets- och entreprenadprojekt har många viktiga datum att hålla koll på och sena leverenser resulterar ofta i straffavgifter eller andra påföljder. Genom att använda Precisely kan du använda dig av smarta påminnelser som automatiskt skickar notifieringar om viktiga datum relaterade till dina avtal. Missa aldrig en deadline igen. 

Skapa påminnelser för alla händelser i ett avtals livscykel — och få notiser via email. Med Precisely kan du alltid ha koll på när det är dags för en tillsyn, att förnya avtal med underentreprenörer eller att utfärda eller motta en betalning. 

Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo