Öka effektiviteten

Avtalshantering för HR-avdelningar

En modern och enkel lösning för alla HR-relaterade avtal
Effektivt anställande

Digitalisera och automatisera anställnings- och HR-relaterad avtalshantering

För personer verksamma inom HR är avtal ett avgörande verktyg för att hantera relationer med så väl anställda som konsulter. Möjligheten att hantera avtalsrelaterade processer på ett effektivt sett är kritiskt för att HR-avdelningens arbete ska vara smidigt och smärtfritt. Det är här som Precisely kommer in i bilden. 

Precisely låter dig automatisera avtalsrelaterade processer, så som godkännanden av avtal. Det breda utbudet av automatiserade verktyg reducerar den tid som behöver spenderas på manuella processer och låter dig behålla kontrollen över era avtal. Exempevis genom att notifiera dig när ett avtal behöver förnyas eller när en provanställning börjar lida mot sitt slut. 

Med Precisely behöver ni inte involvera en jurist så fort ett avtal behöver skapas. Automatiserade mallar ser till att vem som helst kan skapa avtal, även de utan en juridisk bakgrund. Istället för att spendera onödig tid på administrativa rutinuppgifter eller involvera företagsresurser som är bättre behövde på annat håll — så gör Precisely arbetet åt dig. 

Som resultat får du ökad effektivitet i allt som rör avtal, samtidigt som du kan vara säker på att de avtal som produceras är felfria och konsekventa. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Contract Management Strategy Success
Employer branding

Moderna lösningar för moderna uppdragsgivare

Ett av de första intrycken nya anställda får av er organisation är genom anställningsavtalet och därmed er avtalshanteringslösning. Idag byter anställda så väl som konsulter arbetsplats oftare och oftare, samtidigt som de har högre krav och förväntningar. Låt era nyanställningar veta att ni är en modern arbetsgivare genom att använda en enkel och modern lösning. Visa era bästa digitala sidor samtidigt som ni effektiviserar era avtalsprocesser. 

Med Precisely kan du drastiskt reducera tiden som spenderas på skapandet av avtal. Genom att använda automatiserade mallar kan du ha felfria och konsekventa avtal redo på så lite som ett par minuter eller till och med sekunder. Inte nog med detta — Precisely-plattformen inkluderar även e-signaturer som låter nyanställda se över och skriva under avtal direkt i sin smartphone. 

Contract Alerts
Påminnelser

Håll dig uppdaterad inför kommande avtalsrelaterade åtgärder

Det finns många åtgärder som du behöver hålla koll på i relateration till HR-avtal. Det kan exempelvis vara när en provanställning börjar närma sig sitt slut, när det är dags att förnya eller avsluta ett avtal eller när det är dags att förlänga ett anställningsavtal för kollegan som tog hela kontoret med storm. 

Med Precisely behöver du inte hålla alla dessa viktiga datum i huvudet, eller ens i kalendern. Preciselys automatiserade påminnelser är fullt inställbara och kan användas för alla händelser i ett avtals livscykel. Använd automation och missa aldrig en viktig deadline igen. 

Contract legal Digital Online Archiving
Tillgång

Ha alltid dina avtal nära till hands

Med Precisely får du ett centraliserat, säkert och digitalt arkiv för alla dina avtal. Smart sökning och filtrering säkerställer att du alltid kan hitta det avtal du letar efter ögonblickligen — var som helst, när som helst. 

Samla alla era avtal på en plats så kommer de aldrig att missplaceras eller hamna i fel händer. Bli en modern arbetsgivare genom att digitalisera er HR-relaterade avtalshantering och öka er effektivitet och säkerhet på samma gång. 

Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo