Snabbhet, effektivitet och kontroll

Avtalshantering för HR-chefer

Modern avtalshantering för moderna HR-avdelningar
Effektivt

Automatisera era HR-relaterade avtalsprocesser

HR-roller utvecklas och det behöver därmed även avtalshanteringsprocesser göra. Att använda rätt lösning för att uppnå maximal effektivitet inom avtalshantering är avgörande i din roll som HR-chef. Då HR involveras i hanteringen av många sorters och stora volymer av avtal relaterade till organisationens anställda behöver ni en lösning som gör avtalshantering enkelt. Preciselys moderna lösningar kan automatisera administrativt rutinarbete, vilket i sin tur ökar snabbheten och effektiviteten för hela din avdelning. 

Skapandet av avtal genom Precisely baseras på automatiserade mallar som ser till att du inte behöver involvera juridiska resurser så fort ett behov av ett avtal uppstår. Du, din avdelning och resten av organisationen kan alla skapa felfria och konsekventa avtal på minuter med ett fåtal klick. 

Automatisera tidskrävande administrativa uppgifter så att du kan fokusera på det viktiga — människorna som driver organisationen framåt. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Electronic Signing for Contracts
Decentralisera

En avtalshanteringsplattform för hela HR-avdelningen

HR-arbete sker ofta i snabb takt men det gör—traditionellt sett—inte avtalshantering. Precisely är ett avtalshanteringssystem för HR-chefer som låter dig delegera och decentralisera avtalshantering utan att tappa kontrollen

Precisely låter vem som helst skapa felfria och konsekventa avtal med hjälp av automatiserade mallar. När avtalen är skapade kan du även få dem underskrivna både snabbt och enkelt. E-signaturer är fullt juridiskt bindande för så gott som alla avtal och låter dig visa att ni är en modern organisation. Vidare så skrivs de flesta avtal under på mindre än 24 timmar med Precisely. 

Document generation and archiving for general counsel and legal team
Central arkivering

Håll koll på era avtal genom att samla dem på en plats

Du har skapat, skickat och fått dina HR-relaterade avtal signerade — nu är det dags att arkivera och övervaka dem. Precisely ger er ett molnbaserat och fullt sökbart arkiv för alla era avtal. Plattformen har även en intuitiv dashboard som ger en snabb överblick över viktiga avtalsrelaterade data

Precisely ser till att både du och resten av HR-avdelningen har koll på alla avtalsrelaterade händelser och deadlines. Så som när en provanställning börjar lida mot sitt slut eller när det är dags att förlänga eller avsluta ett anställningsavtal. Med Precisely kan ni skapa påminnelser för alla händelser i ett avtals livscykel och få notiser när de börjar närma sig. 

Fast Contract Management
Fördelaktigt

Låt Precisely göra det åt dig

Precisely är tillräckligt omfattande för att täcka alla era avtalshanteringsrelaterade behov men ändå så enkelt att vem som helst kan använda plattformen. Det behövs heller ingen programmering eller utdragen utbildning, Precisely låter er komma igång direkt. Låt plattformen ta hand om administrativa avtalshanteringsprocesser åt dig, så kan du och din avdelning fokusera annat. 

Att använda Precisely är detsamma som att använda en lösning som delar dina mål — att göra avtalshantering enkelt och effektivt. 

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo