En säkrare lösning

Avtalshantering för IT-avdelningar

Öka kontrollen med en modern avtalshanteringsplattform
Ta kontroll

Smarta verktyg för att hantera IT-relaterade avtal och processer

IT-avdelningens avtalshantering spelar en viktig roll i organisationens övergripande arbete med avtal. Då avtal är fundamentala för affärsrelationer är det av yttersta vikt att de är tryggt och säkert förvarade. Detta kan inte enbart vara en konkurrensaktig fördel men är även nödvändigt för att följa lagar och förordningar så som GDPR. Precisely är en automatiserad avtalshanteringsplattform med samma säkerhetsnivåer som många statliga organ och banker. Detta gör det inte enbart enkelt att följa gällande lagar och regler utan låter er även kontrollera tillgång till avtalsrelaterade data inom era grupper och avdelningar. 

Precisely automatiserar administrativa avtalsrelaterade uppgifter och låter er öka effektiviteten i er avtalshantering, samtidigt som era avtal alltid är tryggt och säkert förvarade. Prova Precisely och upptäck en plattform som gör avtalshantering både smart och enkelt för hela IT-avdelningen. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Contract management in the cloud
Efterlevnad

Öka effektiviteten med ett centralt arkiv

Med Precisely får du ett centraliserat arkiv för alla era avtal. Detta ger dig konstant tillgång till alla era avtal — hela tiden, oavsett var du än befinner dig. Medan smart sökning och filtrering gör det enkelt att hitta det du letar efter. 

Med Precisely är det även lättare att följa GDPR. Om en kund exempelvis vill nyttja sin rätt till radering låter den smarta sökfunktionen dig hitta och radera persondata på bara ett par sekunder. 

Cloud financial management
Privat och säkert

Du kan alltid känna dig trygg med Precisely

Säkerhet är en viktigt aspekt i avtalshantering, speciellt för IT-avdelningar. Med Precisely kan du alltid känna dig trygg. 

Plattformen använder samma nivå av kryptering som många banker och plattformen körs från anläggningar med teknologi i världsklass. Systemet är högkvalitativt med en så gott som konstant drifttid, för att säkerställa att du alltid har tillgång till era avtal. 

Med Precisely kan du genom användarbehörigheter avgöra vem som har tillgång till vilka avtal. Utöver detta kan du även tillämpa tvåfaktorsautentisering för att säkerställa att endast vissa användare har tillgång till era avtalsrelaterade data. 

Contract Mangement Process scaleups
Omfattande

Effektivisera alla avtalsrelaterade processer

Precisely har ett brett utbud av verktyg som gör er avtalshantering enklare. Ett exempel är automatiserade mallar som gör det möjligt för vem som helst att skapa felfria avtal på bara minuter — även för personer utan en juridisk bakgrund. 

När du skapat ett avtal låter Precisely dig även skicka det för juridiskt bindande e-signering. Effektivisera era avtalsrelaterade processer och säg hej då till fysiska avtal för gott. Inga fler utskrifter, inget mer skannande. 

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo