Ta kontroll

Avtalshantering för IT- & teknologiföretag

Effektivisera avtalsprocesser med automatiserade verktyg
Kraftfullt

Låter IT- & teknologiföretag bemästra avtal

Avtalshanteringen i IT- & teknologiföretag kan involvera avtal av många typer och storlekar. Oavsett om du arbetar inom outsourcing, IT-konsultering eller licensering erbjuder Precisely en automatiserad avtalshanteringsplattform som fungerar för alla avtal, grupper och avdelningar. Verktyg så som automatiserade arbets- och godkännandeflöden, ett centraliserat arkiv och intuitivt gränssnitt gör det enkelt att samarbeta och kommunicera i alla avtalsrelaterade processer. 

Preciselys automatiserade mallar låter vem som helst, till och med de utan juridisk bakgrund, skapa felfria och konsekventa avtal på bara minuter. Kom igång idag och öka hela företagets effektivitet och produktivitet i avtalsrelaterade processer. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Contract Mangement Process scaleups
Smart och enkelt

En plattform för alla avtalsrelaterade ärenden

Många företag utför en onödig mängd manuellt arbete relaterat till sina avtal, med hjälp av verktyg som inte är skapade för en modern och digital värld. Utan rätt verktyg är det påfrestande att hantera avtal avdelningar emellan samtidigt som att skapa och hitta dem när de behövs är en alldeles för tidskrävande process. Den övergripande produktiviteten får lida som ett resultat av ineffektiva avtalsrelaterade processer. 

Det är här Precisely kommer in i bilden. Den moderna plattformen låter dig spendera mindre tid på administrativa uppgifter och mer tid på betydelsefullt arbete. Att använda Precisely är detsamma som att använda en avtalshanteringslösning som delar dina mål — att göra avtalshantering smart och enkelt. 

contract automation systems
Digitalt

Ökad effektivitet med digitala lösningar

Digitalisera er avtalshantering med lösningar anpassade för IT- och teknologiföretag. Med Precisely behöver du aldrig skriva ut avtal och förvara dem i pärmar igen (ja, det finns företag som fortfarande gör det!). Genom att använda ett digitalt arkiv—på servrar i världsklass—kan du förvara dem allihop på en säker plats. Det digitala arkivet är även fullt sökbart med smart filtrering, vilket gör det möjligt att alltid hitta det dokument du letar efter inom ett par sekunder — var som helst, när som helst. 

I dagens globaliserade värld är sannolikheten hög att många av dina kunder och leverantörer befinner sig i andra städer eller till och med länder. För att öka hastigeten i och digitalisera dina processer har Precisely juridiskt bindande e-signering. Med digitala signaturer kan du och dina partners över hela världen skriva under så gott som alla avtal på bara ett par sekunder utan att skriva ut eller skanna ett enda papper. De flesta avtal är till och med underskriva på mindre än 24 timmar med Precisely! 

Contract assembly
Säkert

Smarta lösningar minskar risken för felaktigheter

Preciselys automatiserade verktyg för avtalsskapande låter alla inom organisationen—från assistent- till ledningsnivå—skapa felfria och konsekventa avtal på bara minuter (eller till och med sekunder). Samtidigt behåller du kontrollen över dina avtal då du genom användarbehörigheter kan avgöra vem som har tillåtelse att, exempelvis, göra ändringar i dem. För att ytterligare öka effektiviteten låter Precisely dig även automatisera era godkännandeprocesser och arbetsflöden. 

Preciselys smarta påminnelser ger dig full koll på alla händelser i ett avtals livscykel. Skapa påminnelser så får du en notis så snart det är dags att omförhandla, avsluta eller förnya ett avtal. Missa aldrig en viktig deadline igen! 

Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo