Ökad kontroll

Avtalshantering för juristavdelningar

Öka effektiviteten och säkerställ avtalsefterlevnad
Kraftfullt

Ökad kontroll för bolagsjurister & juristavdelningar

Kontroll över avtalsrelaterade processer utgör ett vanligt förekommande problem för bolagsjurister. Mer specifikt; hur du kan behålla kontrollen över företagets avtal, säkerställa juridisk efterlevnad och samtidigt minska administrativa uppgifter och arbetsbördor. Många av dagens lösningar som ökar effektiviteten gör detta genom att äventyra kontrollen över era avtal — Precisely är annorlunda. 

Precisely låter dig som bolagsjurist skapa avtalsstrukturer, automatisera godkännandeprocesser och avgöra användarbehörigheter i relation till era avtal. Detta gör det enkelt att säkerställa att dina kollegor, speciellt från andra avdelningar, alltid använder rätt mallar och hindrar dem från att göra otillåtna ändringar i avtal. Minska felaktigheter och säkerställ regelefterlevnad

Precisely är en lösning som fungerar för hela företaget — genom att använda automatiserade mallar för avtalsförfattande kan även de utan en juridisk bakgrund skapa felfria och konsekventa avtal med ett fåtal klick. Medan du får mer tid över för strategiskt arbete. 

Genom att använda Precisely kan du öka effektiviteten i er avtalshantering, utan att tumma på kontrollen

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Contract Legal Management for Digital Agencies
Effektivitet

Snabbt och säkert skapande med automatiserade mallar

Precisely minskar tiden du spenderar på repetitiva uppgifter — inget mer kopierande och klistrande av klausuler! Istället får du med tid över till utmanande och strategiskt betydelsefulla ärenden.

Preciselys centraliserade natur, automatiserade arbetsflöden och intuitiva dashboard ger dig en tydlig inblick i och översikt över alla avtalsrelaterade processer. Effektivisera er avtalshantering med verktyg så som ett centralt arkiv, e-signaturer och automatiserade mallar och godkännandeprocesser

Kom igång och upptäck en modern plattform som delar era mål — att göra avtalshantering både smart och enkelt. 

Contract legal Digital Online Archiving
Smart arkivering

Förvara alla era avtal i ett säkert arkiv

Ett exempel på hur Precisely ökar kontrollen över era avtal är möjligheten att samla hela organisationens avtal på en plats — istället för utspritt på hårddiskar, i mappar och inkorgar. Med Precisely får ni ett obegränsat digitalt arkiv för alla era avtal. Arkivet har även smart sökning och filtrering som säkerställer att du alltid kan hitta det du letar efter på bara ett par sekunder. 

Genom att förvara dina avtal i Precisely har du alltid tillgång till dem — när som helst, var som helst

Cloud financial management
Säkerhet

Era avtal är säkra med Precisely

Era avtal behöver naturligtvis vara säkert förvarade och skyddade från obehöriga ögon, vilket är varför Precisely använder samma nivå av kryptering som många statliga organ och banker och körs på servrar i världsklass

Precisely låter dig även skydda era avtal med två interna säkerhetsnivåer. Genom att ställa in användarbehörigheter säkerställer du att endast rätt personer har tillgång till och kan göra ändringar i era automatiserade avtal och övriga dokument. Samtidigt som tvåfaktorsautentisering ser till att du är den enda med tillgång till ditt konto — även om någon skulle få reda på ditt lösenord. 

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo