Öka effektiviteten

Avtalshantering för läkemedels- & life science-företag

Holistisk och centraliserad avtalshantering
Optimera avtalsprocesser

Enkel hantering av alla läkemedels- och life science-avtal

Många typiska avtal inom läkemedel och life sciences, så som för klinisk prövning och sekretess, är återkommande. Innehållet i dessa avtal påverkas dock konstant av faktorer som marknadsregleringar, förändrade affärsmål, teknologi och produktutveckling. Med bakgrund till detta är det inte förvånande att ineffektiva avtalsprocesser årligen kostar branschen hundratals miljoner dollar. 

Inte med Precisely — den skalbara avtalshanteringsplattformen låter er effektivisera alla avtalsrelaterade processer, från skapande av avtal till signaturer. 

Genom automatiserade mallar—som hanteras centralt för att säkerställa total kontroll och juridisk efterlevnad—låter Precisely er skapa avtal på bara minuter med ett fåtal klick. Öka effektivitet och prestanda i er avtalshantering och var säker på att alla era avtal följer gällande lagar och förordningar.

Precisely låter dig lägga mindre tid på avtal och mer tid på att ta fram livsförändrande produkter. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Time saving for general counsel
Översikt

Ha alltid full koll på era avtal

Genom att använda Precisely förvaras alla era avtal i ett centraliserat och säkert digitalt arkiv. I och med detta kan du tryggt veta att alla era avtal är skyddade och lättillgängliga. Samtidigt som en intuitiv dashboard ger dig en tydlig överblick över alla era avtal och gör det möjligt att få värdefulla insikter från avtalsrelaterade data

Det finns många milstolpar i relation till läkemedels- och life science-avtal som är viktiga att hålla koll på — allt från att granska återförsäljaravtal till implementationer av nya förordningar. Tack vare Preciselys smarta påminnelser—som kan användas för alla händelser i ett avtals livscykel—kan du vara säker på att du aldrig missar en deadline

Contract assembly
Digitala lösningar

Modern avtalshantering för läkemedels- och life science-företag

Du arbetar inom en bransch som i många aspekter kommit långt i digitaliseringen. Varför ska då föråldrade avtalshanteringssystem och processer hålla dig tillbaka? 

Precisely är en plattform för allt som rör avtal. Med automatiserade mallar kan vem som helt, till och med utan juridisk bakgrund, skapa felfria och konsekventa avtal på bara minuter för att sedan skicka dem för juridiskt bindande e-signering — utan att ens lämna plattformen. 

Det breda utbudet av moderna verktyg låter dig skapa, skicka och signera avtal snabbare än någonsin. Prova Precisely och öka effektiviteten i er avtalshantering samtidigt som ni minskar kostnader och risker

Cloud Contract Safety
Säkerhet

Trygg förvaring av alla era avtal

Ett läkemedels- eller life science-företags avtalshantering behöver vara säker — vilken arkiveringslösning som helst duger inte. Konsekvenserna av stulna eller borttappade dokument kan vara katastrofala. Med bakgrund till detta använder Precisely samma nivå av kryptering som många statliga organ och ledande banker

Plattformen inkluderar även ett brett utbud av andra säkerhetsfunktioner, så som användarbehörigheter och tvåfaktorsautentisering, för att säkerställa att endast rätt personer har åtkomst till era avtal. 

Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo