Modern rekrytering

Avtalshantering för rekryterings- & bemanningstjänster

Öka effektiviteten och få mer tid över till att behandla kandidater
Snabbhet

Automatisera skapandet av alla rekryterings- och bemanningsavtal

En modern avtalshanteringslösning kan ge rekryterings- och bemanningstjänster ökad hastighet och effektivitet. Till skillnad från traditionell avtalshantering låter Precisely vem som helst skapa anställningsavtal, konsultavtal, sekretessavtal eller alla andra sorters avtal på bara ett par minuter genom självbetjänande verktyg. 

Preciselys automatiserade verktyg kan även påminna dig om när en provanställning börjar lida mot sitt slut, eller när det är dags att förnya ett anställningsavtal. Istället för att du ska spendera värdefull tid på att skapa eller lokalisera avtal gör Precisely det åt dig — så du får tid över till att öka kvantiteten och kvaliteten på era rekryteringar. 

Det centrala och fullt sökbara arkivet gör det enkelt att hitta vad du letar efter. Minska era rekrytering- och bemanningsrelaterade kostnader och öka effektiviteten med hjälp av automatiserade avtalshanteringslösningar. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Contract assembly
Enkelt skapande

Automatisera skapandet av avtal

Skapandet av avtal ser vanligtvis väldigt liknande ut för de flesta företag. Efter omfattande kopierande och klistrande läses ett helt dokument igenom för att säkerställa att innehållet är korrekt — även vid upprepat författande av avtal av samma sort. Detta är uppenbarligen både väldigt ineffektivt och sårbart för felaktigheter på grund av den mänskliga faktorn. För att undvika misstag behöver oftare än sällan någon med juridisk kunskap involveras — även för rutinavtal.

Precisely motverkar detta. Istället för att använda kostsamma juridiska resurser eller gå igenom en lång checklista låter Precisely vem som helst skapa avtal på minuter eller till och med sekunder. Plattformens automatiserade mallar säkerställer att avtalen alltid är felfria.

Det är enkelt att konvertera era existerande mallar till automatiserade mallar i Precisely. Därefter kan du låta plattformen göra resten. Med Precisely har du alltid felfria och konsekventa avtal redo för signatur så fort du behöver dem — och det fungerar givetvis med alla sorters avtal. 

Document generation and archiving for general counsel and legal team
Tillgänglighet

Förvara alla avtal på en plats

Med Preciselys centraliserade arkiv har du alltid full koll på era avtal. Plattformen ger er obegränsad lagring på säkra servrar. Som resultat har du och resten av organisationen alltid tillgång till era avtal — var som helst, när som helst.

Utöver ett intuitivt dashboard som ger er en överblick över status och händelser relaterade till era avtal har arkivet även smarta söknings- och filtreringsfunktioner som gör det enkelt att hitta vad du letar efter på ett ögonblick. Använd en digital lösning så behöver du aldrig leta i pärmar eller mailkorgar igen. 

Electronic Signing for Contracts
Juridiskt bindande e-signering

Låt era kandidater komma igång snabbare

Kampanjerna och intervjuerna är avslutade. Du har hittat och matchat rätt kandidater med rätt uppdragsgivare. Nu är det dags för dem att komma igång. Istället för att era kandidater ska komma till ert kontor igen för att skriva under avtalen—eller genom att skicka flertalet email fram och tillbaka—kan du använda Precisely. Skicka avtal för juridiskt bindande e-signering så kan era kandidater skriva under direkt i sina smartphones. 

Precisely ger er en obegränsad mängd e-signaturer som kan användas utan att ens lämna plattformen. Så fort avtalen har skrivits under får du en notis per automatik. Öka effektiviteten i era rekryteringsprocesser och säg hej då till pappersavtal. 

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo