Stäng fler affärer

Avtalshantering för säljteam

Stäng nya kunder och upprätthåll relationer
Öka försäljningen

Effektivisera säljcyklar och processer

Om du inte använder ett automatiserat system för säljteamets avtalshantering är risken stor att ni lägger onödigt mycket tid på administrativa uppgifter. Med Precisely kan du optimera hur säljteamets resurser och fokus allokeras — och få mer tid över till att initiera och underhålla kundrelationer. 

Precisely låter dig automatisera administrativa avtalsrelaterade uppgifter. Den moderna plattformen låter hela säljteamet skapa, skicka och färdigställa avtal snabbare vilket i slutändan låter dem skapa fler affärsmöjligheter. Effektiviteten i hela säljcykeln ökar och mer tid kan dedikeras till vardera kundrelation. 

Låt säljteamet fokusera på att skapa affärer istället för administration. Låt era säljare fokusera på vad de gör bäst och öka er vinst. 

Kom igång med Preciselys automatiserade lösningar för avtalshantering — och låt hela säljteamet bemästra avtal. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

contract automation systems
Vårdande

En säker grund för långvariga kundrelationer

Precisely har ett digital och fullt sökbart arkiv för alla era avtal. Det säkra arkivet säkerställer inte enbart att era avtal alltid är skyddade men även att ni alltid har åtkomst till dem. Precisely låter dig enkelt dela avtal med andra personer, grupper eller avdelningar inom företaget. Arkivet har givetvis stöd för alla avtal, så du även kan ladda upp avtal från tredje parter. 

Utöver detta har Precisely även smarta påminnelser. Dessa kan skapas för alla händelser i ett avtals livscykel och notifierar dig automatiskt så snart en deadline närmar sig. Precisely gör det enkelt att vårda kundrelationer och skapa återkommande kunder

Contract Legal Management for Digital Agencies
Generera

Skapa avtal på bara minuter

Preciselys automatiserade mallar, som kan skapas från grunden eller genom att importera era existerande avtal, automatiserar skapandet av alla avtal. Med denna moderna tolkning på avtalsmallar kan ni skapa och skicka vilket avtal som helst på bara minuter, eller till och med sekunder. 

Precisely effektiviserar och ökar kontrollen i skapandet av avtal genom att låta dig bestämma avtalsstrukturer och användarbehörigheter. Med Precisely har ni full kontroll över vem som tillåts göra förändringar till avtal och mallar, samtidigt som ni automatiserar arbetsflöden och godkännandeprocesser. 

Electronic Signing for financial management
Elektroniska signaturer

Skriv under avtal var du än befinner dig

Vi har alla befunnit oss i frustrerande situationer — affären är redo att stängas men motparten befinner sig för långt bort för ett fysiskt möte. Eller så börjar du få ont om tid och avtalet behöver skrivas under snarast. Precisely har lösningen — skicka alla avtal för juridiskt bindande e-signering utan att ens lämna plattformen. 

Upptäck ett papperslöst sätt att hantera avtal. Inga fler väntetider på underskrifter. Inget mer väntande på post, email fram och tillbaka eller skannande av dokument. Stäng affärer snabbare än någonsin — var som helst, när som helst. 

Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo