Snabbare processer

Avtalshantering för VDn/CEO

En modern lösning för alla avdelningar och roller i ditt företag
Öka produktiviteten

Få en tydlig överblick över ditt företags avtal

Ditt avtalssystem behöver ge dig en tydlig överblick över—och ideellt insikt i—alla företagets avtal, samtidigt som alla avdelningar tillåts agera snabbare med ökad kontroll. Att använda en modern avtalshanteringslösning är det första steget mot att reducera kostnader, maximera värdet av ditt företags avtal och säkerställa korrekt datahantering. Preciselys breda utbud av skalbara verktyg gör avtalshantering enkelt och underlättar samarbetet mellan avdelningar. 

Preciselys automatiserade mallar låter alla företagets avdelningar bli självbetjänande när de skapar avtal, samtidigt som de håller sig inom juristens godkända riktlinjer. Detta eliminerar behovet av juridisk hjälp så fort ett avtal ska skapas. 

Att välja Precisely är att välja en lösning som låter din personal använda ett brett utbud av automatiserade verktyg som ökar deras produktivitet. Resultatet blir att hela företaget kan spara tid och reducera kostnader. Kom igång idag och se till att hela företaget kan bemästra avtal! 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Contract Management Strategy Success
Automation

Låt alla avdelningar effektivisera sina avtalsprocesser

Genom att använda Precisely får dina medarbetare tillgång till ett brett utbud av verktyg för avtalsautomation som reducerar tiden som spenderas på administrativa uppgifter. Precisely låter företagets jurister (eller annan funktion som har hand om era juridika processer) transformera era mallar till automatiserade sådana. Dessa gör att vem som helst kan skapa felfria avtal, vare sig de har en juridisk bakgrund eller inte. 

Efter att avtalet har skapats kan du skicka det för juridiskt bindande e-signering med Precisely. Detta låter inte enbart företaget skära ned på pappers- och brevrelaterade kostnader, utan även stänga affärer snabbare. Utöver detta låter plattformen dig skapa avtalsstrukturer och bestämma användares behörighetsnivåer för ökad säkerhet. Samtidigt som du kan automatisera arbetsflöden och godkännandeprocesser

Document generation and archiving for general counsel and legal team
Tillgång

Se till att dina avtal är centralt förvarade och tillgängliga

Nästan 10 % av alla underskrivna avtal är borttappade (enligt undersökningar av Faulkner Information Services). Detta beror till stor del på det faktum att många avtal inte hanteras på ett organiserat sätt. De är utspridda över organisationer — i inkorgar, pärmar, molnet och oräkneligt många fler förvaringsplatser. Precisely gör livet lättare för både dig som VD och resten av företaget genom att erbjuda ett centralt och säkert digitalt arkiv för alla era avtal. 

Utöver detta ser smart sökning och filtrering till att du alltid kan hitta vad du letar efter inom ett par sekunder. Precisely ser till att du alltid har åtkomst till dina avtal, oavsett var du befinner dig.

Time saving for general counsel
Efterlevnad

Se till att du och dina medarbetare aldrig missar en viktig deadline

Det finns många händelser i och kring avtal som det inte finns utrymme för att missa. Vare sig händelsen är relaterad till ledningen, försäljning, inköp eller avtalsefterlevnad så kan du reducera risker och kostnader genom att bevaka och vara förberedd på dessa avtalsrelaterade deadlines. 

Med bakgrund till detta så erbjuder Precisely smarta påminnelser som kan användas för alla händelser i ett avtals livscykel. Skapa en påminnelse så notifierar Precisely dig per automatik när det börjar närma sig — missa aldrig en viktig deadline igen. 

Skapa, signera & arkivera

Prova kostnadsfritt i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo