Skalbart

Dokumenthantering för alla branscher

En kraftfull plattform för alla avtalstyper
Universalt

Effektiv dokumenthantering genom hela avtalets livscykel

Alla företag är i grund och botten uppbyggda av sina dokument och medarbetare. Därav kan fördelarna med ett smart dokumenthanteringssystem nyttjas av vem som helst. Från anställningsavtal till sekretessavtal, leverantörsavtal till serviceavtal — de kan alla hanteras med Precisely. 

Ett vanligt förekommande mål oavsett bransch är att öka produktiviteten och effektiviteten i dokumentrelaterade processer, samtidigt som kostnader hålls till en miniminivå. Precisely har lösningar för hela avtalets livscykel, från start till slut. Plattformen låter dig automatisera dokumentrelaterade processer och är både lätt att lära sig och lätt att använda — ingen programmering eller omfattande installationer. Olika lösningar kan skräddarsys efter företagsstorlek och behov. Du kan vara säker på att Precisely växer med ditt företag. Oavsett om företaget är stort eller litet, verksamt inom vård eller logistik (eller någonstans där emellan) — öka din effektivitet och minska dina risker. 

Precisely är dokumenthanteringssystemet för det moderna företaget som gör dokumenthantering både smart och enkelt. 

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

contract automation systems
Molnlagring

Samla alla era dokument på en plats

Många företags dokument är fortfarande spridda över hela organisationen — i email, arkiveringsskåp eller pappershögar. Precisely har ett centraliserat, molnbaserat och fullt sökbart arkiv som låter dig förvara alla era dokument på en plats. Säg hej då till papper och få full koll på era dokument

Många dokument är av en känslig natur och du vill förmodligen hålla även de som inte är det skyddade från obehöriga ögon. Precisely tummar inte på säkerheten — dokumenthanteringssystemet finns på anläggningar i världsklass och använder samma nivå av kryptering som många myndigheter och banker. 

Contract assembly
Effektivitet

Skapa avtal snabbare med Preciselys automatiserade mallar

Många förlitar sig fortfarande på omfattande kopierande och klistrande av klausuler för att skapa avtal — speciellt när stora mängder av samma avtalstyp författas. Detta är inte enbart ineffektivt utan resulterar även ofta i felaktiga, opålitliga avtal. Precisely motverkar detta och reducerar kraftigt tidsåtgången vid författande av avtal. Med Precisely kan du automatisera skapandet av avtal med automatiserade mallar. Dessa fungerar givetvis för alla avtalstyper och låter dig skapa felfria avtal med bara ett par klick

Så snart ett avtal författats och färdigställts är det dags för signering. Precisely låter dig skicka alla dokument för juridiskt bindande e-signering utan att ens lämna plattformen. Signera avtal snabbare än någonsin — glöm bort skannande, utskrifter och vanlig post. 

Time saving for general counsel
Övervaka

Smarta påminnelser ser till att du aldrig missar en deadline

Efter signering finns det vanligtvis många åtgärder som behöver tas för att leva upp till ett avtal. Detta kan även innebära deadlines så som vid upphörande, omförhandling eller andra händelser — och det kan vara problematiskt att hålla koll på dem alla. 

Preciselys dokumenthanteringssystem låter dig skapa smarta påminnelser och få notiser för alla händelser i ett avtals livscykel. Det finns ingen anledning att hålla viktiga deadlines i huvudet eller ens i kalendern — Precisely håller koll på dem åt dig. 

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo