Optimera avtalsprocesser med automation

Avtalshantering

Automatiserade lösningar för digital avtalshantering
Värdeskapande

Avtalshantering som ger dig ökad kontroll och värdeutveckling

Avtalshantering går ut på att maximera avtals prestanda genom hela livscykeln och samtidigt säkerställa regelefterlevnad. Att hantera avtal utan ett modernt avtalssystem är dock ofta både tid- och resurskrävande — och utsätter företaget för stora juridiska risker. Precisely låter dig optimera avtals livscyklar och uppnå maximal effektivitet, ända från början till slut (eller förnyelse av avtalet). Automatisering låter dig spara in otaliga timmar av administrativt arbete, samtidigt som du får ökad kontroll och minskade kostnader.

Precisely ger dig verktygen för att säkerställa resurseffektiv digital avtalshantering som följer gällande lagar och regler. Vi delar dina mål — att göra avtalshantering både smart och enkelt.

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka
Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Successful deployment - CLM Contract management business case
Arbetsflöden

Bli av med flaskhalsar med automatiserade lösningar

Manuellt författande av avtal är ineffektivt, tidskrävande och opålitligt. Preciselys automatiserade mallar och författande låter vem som helst skapa felfria avtal snabbare än någonsin — även personer utan juridisk bakgrund. Era avtal är alltid felfria, oavsett längd eller komplexitet.

Preciselys avtalssystem låter dig automatisera och effektivisera organisationens avtalsrelaterade arbetsflöden. Det breda utbudet av lösningar för avtalshantering inkluderar även användarbehörigheter som låter dig kontrollera vilka som är behöriga att göra ändringar i avtals termer och ordval, samt automatiserade godkännandeprocesser, för att motverka den vanligaste typen av flaskhalsar.

Contract Management Overview
Översikt

Få enkelt kontroll över era avtal

Preciselys avtalshanteringslösningar ger dig en tydlig översikt över alla era avtal och deras status. Det säkra, molnbaserade arkivet låter dig samla alla era avtal på en plats. Samtidigt som smart sökning och filtrering säkerställa att du alltid kan hitta det avtal du letar efter på bara ett par sekunder. När som helst, var som helst.

Genom ett intuitivt dashboard får du en tydlig översikt över viktigt information om era avtal. Så som vilka avtal som är underskrivna eller inte, vilka avtal som väntar på godkännande samt utgående avtal.

Time saving for general counsel
Styrning

Optimera avtalsprestanda och livslängd

Traditionell arkivering i arkiveringsskåp, pärmar och papperssamlare resulterar i en avsaknad av kontroll. Det finns många avtalsrelaterade händelser som du behöver hålla koll på, så som förnyelser, omförhandlingar och uppsägningar. Håll koll på dessa händelser med smarta notiser som kan skapas för alla händelser i ett avtals livscykel.

Som resultat kommer du aldrig förlora intäkter på grund av missade förnyelser. Använd Precisely för att hantera avtal och få automatiskt notiser så snart viktiga datum och deadlines närmar sig.

Skapa, signera & arkivera

Prova gratis i 14 dagar

Skapa konto

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo