För det moderna företaget

Avtalsautomation. Smart och enkelt.

Vi vill förändra avtal
Contract Management Solutions
Varför gör vi det här?

Avtal på ett enkelt sätt

Vi känner till hur smärtsamt det kan vara att hantera avtal manuellt. Efter att ha rådgett företag i varierande storlekar i flera år insåg vi att många organisationer har ineffektiva processer för att hantera sina avtal. De är varken effektiva eller anpassade efter moderna företag.

Därför skapade vi Precisely. Vi delar samma mål — att göra avtalshantering både smart och enkelt. 

Vi delar samma mål — att göra avtalshantering både smart och enkelt.

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Vad är vår historia?

Det började år 2006...

Nils-Erik Jansson studerade juridik när han insåg att utbildningen saknade fokus på hur teknologi kunde användas för att alliera affärsverksamheter med juridik. Den intellektuella processen hade påbörjats.

Define lead users/first adopters

Ett par år senare

…grundade han Sveriges första digitalt fokuserade affärsjuridiska byrå. Med fasta priser och digital effektivisering i fokus vann byrån snabbt mark och när Jansson lämnade byrån för att grunda Precisely tilldelades han priset Årets Juridiska Innovatör. Med en vision om att digitalisera alla avtalsuppgifter i en och samma plattform och att satsa på den senaste tekniken såsom artificiell intelligens blev Precisely inledningsvis en favorit bland bolagsjurister i Norden. Idag har Precisely en bred kundbas utspridd i alla världsdelar och en plattform som låter alla avdelningar arbeta tillsammans på ett effektivt och säkert sätt på en och samma plats.

Contract assembly

Resultatet: smart avtalshantering

De största problemen relaterade till företags avtalshantering hade identifierats. Att skapa avtal var alldeles för tidskrävande och opålitligt. Utskrifter, skannande och manuell signering är ineffektivt. Avtal är utspridda över hela organisationen — och det är så gott som omöjligt att hålla koll på alla avtalsrelaterade deadlines.

Trött på utskrifter och skannande? Inget mer papper. Vi utvecklade en automatiserad ”one-stop”-lösning för alla avtalsrelaterade angelägenheter. Tillsammans strävar vi efter en framtid med mindre administration — och mer tid för affärer.

  • Skapa
  • Kontrollera
  • Signera
  • Arkivera
  • Övervaka

Snabb tillgång

Alla avtal i molnet. Ha alltid tillgång till dem. Inga nedladdningar behövs.

Stäng fler affärer

Juridiskt bindande elektroniska signaturer gör det möjligt att stänga affärer, verkställa avtal och få ombord nyanställda snabbare än någonsin. 

Minimera kostnader

Motverka både ekonomiska och juridiska risker genom att digitalisera er avtalshantering. Minska även administrativa kostnader och fördröjelser. Visst är det bra?

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Adway logo