För moderna företag

Allt avtalsrelaterat i en plattform

Skapa, signera, arkivera och övervaka alla avtal
Contract assembly
Skapa

Automatiserat skapande av avtal

I dagsläget är författande av avtal onödigt ineffektivt — även för de som arbetar med samma typer av återkommande avtal. Proceduren uppgörs vanligtvis av omfattande kopierande och klistrande av klausuler, varpå avtalet läses igenom i sin helhet för att säkerställa att inga oönskade förändringar har skett.

Precisely låter dig effektivisera skapandet av avtal genom att använda automatiserade mallar. De automatiserade mallarna är självbetjänande, låter vem som helst skapa felfria avtal på bara ett par minuter och fungerar med alla sorters avtal.

Contract document Management Process law firm
Kontrollera

Felfria avtal och automatiserade arbetsflöden

Precisely erbjuder förbestämda avtalsstrukturer och användarbehörigheter. Utöver detta gör Precisely det möjligt att automatisera organisationens arbetsflöden och godkännandeprocesser. Säkerställ att era avtal har rättslig grund och följer gällande lagar och regler.

Electronic Signing for Contracts
Signera

Digital signering

Precisely låter er sätta en obegränsad mängd juridiskt bindande elektroniska signaturer på en obegränsad mängd avtal. Stäng affärer, verkställ avtal och anställ nya medarbetare snabbare än någonsin — inga fler pappersdokument.

Document generation and archiving for general counsel and legal team
Arkivera

Alla avtal i en plattform

Precisely ger er ett obegränsat arkiveringsutrymme för alla era avtal. Det säkra arkivet ger er tillgång till alla avtal genom en plattform — var som helst, när som helst. Samtidigt som smart sökning och filtrering låter dig hitta vad du letar efter på bara ett par sekunder.

Time saving for general counsel
Övervaka

Ha alltid full koll på era avtal

Preciselys smarta påminnelser notifierar dig om alla viktiga milstolpar. Skapa påminnelser för alla händelser i ett avtals livscykel — och få automatiskt notiser via email. Ha alltid full koll på när det är dags för att omförhandla, förnya eller säga upp ett avtal.

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Adverity logo
Eton logo
Flaconi logo
NAKD logo
Enfuce logo