För moderna företag

Allt avtalsrelaterat i en plattform

Skapa, signera, arkivera och övervaka alla avtal
Contract conversion - Contract management business case
Skapa

Automatiserat skapande av avtal

I dagsläget är författande av avtal onödigt ineffektivt — även för de som arbetar med samma typer av återkommande avtal. Proceduren uppgörs vanligtvis av omfattande kopierande och klistrande av klausuler, varpå avtalet läses igenom i sin helhet för att säkerställa att inga oönskade förändringar har skett.

Med Precisely kan du effektivisera skapandet av avtal genom att använda automatiserade mallar. De automatiserade mallarna är självbetjänande och låter vem som helst skapa felfria avtal på bara ett par minuter och fungerar med alla sorters avtal.

Contract Management Process
Kontrollera

Felfria avtal och automatiserade arbetsflöden

Precisely effektiviserar skapandet av avtal genom förbestämda avtalsstrukturer och användarbehörigheter — endast behöriga personer kan göra ändringar i avtal. Utöver detta gör Precisely det möjligt att automatisera organisationens arbetsflöden och godkännandeprocesser. Säkerställ att era avtal har rättslig grund och följer gällande lagar och regler.

Electronic Signing for Contracts
Signera

Digital signering

Inget mer skannande, inga fler utskrifter — elektroniska signaturer tar er till nästa steg i digitaliseringen och effektiviserar era arbetsflöden.

Precisely låter er sätta en obegränsad mängd juridiskt bindande elektroniska signaturer på en obegränsad mängd avtal. Stäng affärer, verkställ avtal och anställ nya medarbetare snabbare än någonsin — inga fler pappersdokument.

Contract Online Archiving
Arkivera

Alla avtal i en plattform

Det uppskattas att 10 % av alla signerade avtal inom ett företag är borttappade (Faulkner Information Services). De är spårlöst försvunna. Var förvarar ni era avtal idag? I pärmar? I mailkorgar? Någonstans i molnet?

Precisely ger er ett obegränsat arkiveringsutrymme för alla era avtal. Det säkra arkivet ger er tillgång till alla avtal genom en plattform — var som helst, när som helst. Samtidigt som smart sökning och filtrering låter dig hitta vad du letar efter på bara ett par sekunder.

Contract monitoring
Övervaka

Ha alltid full koll på era avtal

Företag är uppbyggda av sina avtal (och människor). Utan digitala hjälpmedel kan det dock vara så gott som omöjligt att få en tydlig översikt över vilka avtalsrelaterade åtgärder som behöver tas. Samtidigt är det kritiskt att hålla koll på utlöpande avtal, förnyelser och andra avtalsrelaterade deadlines.

Preciselys smarta påminnelser notifierar dig om alla viktiga milstolpar relaterade till dina avtal. Missa aldrig en deadline igen. Skapa påminnelser för alla händelser i ett avtals livscykel — och få automatiskt notiser via email. Ha alltid full koll på när det är dags för att omförhandla, förnya eller säga upp ett avtal.

Skapa, signera & arkivera

En plattform för hela företagets avtalsbehov

Boka demo

Några av våra utvalda kunder

Precis Digital logo
Stureplansgruppen logo
Happy Socks logo
Catena Media logo
NAKD logo